Breakdance, ook wel b-boying genoemd is een vorm van dans, waarbij voornamelijk op de ‘breaks’ in de muziek dansbewegingen worden uitgevoerd.

Workshops

De workshops dans die gegeven worden zijn geschikt en leuk voor iedereen. Of het nu is voor een feestdag voor kinderen op de basisschool of voor een team medewerkers van een groot bedrijf. De wijze waarop een workshop wordt gegeven kan op allerlei factoren worden aangepast. Bij workshops aan kinderen zal breakdance bijvoorbeeld een hele leuke ervaring en uitdaging zijn, terwijl het voor volwassen veel leuker en meer dan genoeg uitdaging is, om met vrije staande dans aan de gang te gaan.

 

Door van te voren goed aan te geven wat u precies wilt, kan een mooie, leuke en geschikte workshop voor u worden samengesteld. Ook door goede interactiviteit tussen de dansleraar en de aanwezigen tijdens een workshop, wordt op een positieve wijze gezocht naar wat de deelnemers qua dans leuk lijkt om te doen.

 

De kernwaarden die in de workshops met behulp van dans worden meegegeven zijn onder andere:

 

  • Liefde (ethiek, leef vanuit je hart, met liefde komt elke boodschap het best over)
  • Bewustzijn (bewust zijn van wie je bent, wat je doet en wat je wilt bereiken)
  • Creativiteit/Orginaliteit (out of the box denken, uniek zijn)
  • Eenheid (samen iets bereiken, elkaar helpen, teambuilding)
  • Respect (respect voor anderen, geen verschillen, maar overeenkomsten)
  • Initiatief (gebruik maken van goede ideeën en niet wachten met uitvoeren)
  • Zekerheid (niet bang zijn, geloof in je zelf, zeker zijn van je zaak is nodig om iets te bereiken)

 

Een standaard workshop duurt ongeveer anderhalf uur met een kleine pauze erin. Uiteraard kan dit worden aangepast naar uw voorkeur.

 

Voor meer informatie of vragen over de inhoud en prijzen van workshops, kunt u een e-mail sturen of bellen. De gegevens kunt u vinden onder ‘Contact’.